Voorjaarsconcert “The Armed Man, A Mass for Peace” – 9/10 mei 2020

Op 9 mei 2020 zal Panta Rei de voorstelling “The Armed Man – A Mass for Peace” van Karl Jenkins geven in de kerk van het Jezuiëtenhuis in Leuven, i.s.m. Chorus Erasmus, Leuvens kamerkoor Florilegium en Koor Furacante Tervuren.

The Armed Man is een mis uit 1999 besteld door het Britse Royal Armouries Museum in het kader van de Milleniumvieringen en werd opgedragen aan de slachtoffers van de crisis in Kosovo. Dit werk werd in het jaar 2000 voor het eerst opgevoerd in de Royal Albert Hall. Het is geschreven voor symfonisch orkest, koor, solisten en een muezzin (die oproept tot het gebed). Dit anti-oorlogsstuk wordt beschouwd als één van de meest relevante koorstukken van onze tijd. Met wereldwijd al meer dan 1500 opvoeringen is het ook het meest populaire werk van Jenkins.

Aansluitend op het concert is er een receptie, met één drankje inbegrepen in het toegangsticket. U bent van harte welkom.

Kun je niet naar een voorstelling komen maar wil je ons wel steunen? Koop dan een Steunkaart!

Wanneer: zaterdag 9 mei om 20u
De prijs: vvk €12.5 (+26j) / €10 (12-26 jaar) / gratis (-12jaar) / add €15
Waar: kerk Jezuiëtenhuis Leuven (Waversebaan 220, 3001 Leuven)

Enthousiast geworden? Bestel je tickets hier online (via Florilegium) of rechtstreeks via een muzikant van Panta Rei of koorleden van Chorus Erasmus, Leuvens kamerkoor Florilegium of Koor Furacante Tervuren.

Bestellen van tickets kan online tot en met 5/05/2020 of aan de deur op de avond zelf (mits nog plaatsen beschikbaar).

Kan je er jammer genoeg niet bij zijn op 9 mei? Kom dan naar de voorstelling op zondag 10 mei, om 17u in de St.-Jacob-op-de-Koudenberg kerk in Brussel. Tickets voor deze voorstelling bestel je hier online (via Chorus Erasmus).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *