Najaarsconcert “De Draad” – 14/15 december 2019

Op 14 en 15 december 2019 zal Panta Rei het najaarsconcert “De Draad” geven in de stadsschouwburg van Leuven, i.s.m. koor Organum.

“De Draad” is een liefdesverhaal in tijden van oorlog. De telefoondraad is de enige verbinding tussen het front, de achterlinie en de bewoonde wereld en is daarom kostbaar maar toch zo fragiel. “De Draad” vertelt de zoektocht van een jonge, andersvalide vrouw naar haar geliefde soldaat na de wapenstilstand van 1918. Dit drama vol passie en volharding werd herwerkt tot een opera op muziek van “Carmen” van Georges Bizet.

Wanneer: zaterdag 14 dec om 20u ; zondag 15 dec om 15u
Waar: stadsschouwburg Leuven

Kaartverkoop vanaf 1 oktober via de Panta Rei website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *