Najaarsconcert “De Draad” – 14/15 december 2019

Koop tickets

Op 14 en 15 december 2019 zal Panta Rei de voorstelling “De Draad” geven in de stadsschouwburg van Leuven, i.s.m. koor Organum, solisten Emilie De Voght (sopraan), Eva Vanduren (sopraan), Sander Buntinx (tenor) en Wim Smets (bariton). Acteurs van Toneel Tijl Ternat geven een extra tintje aan het geheel en dit alles staat onder regie van Bram De Win.

In totaal zal zo’n 80 man / vrouw op het toneel van de Schouwburg staan en een avondvullend spektakel verzorgen. Met recht de moeite waard om te komen luisteren en kijken!

“De Draad” is een muzikale productie gebaseerd op het boek ‘Un long dimanche de fiançailles’ van S. Japrisot. Een liefdesverhaal in tijden van oorlog. De telefoondraad is de enige verbinding tussen front, achterlinie en bewoonde wereld en is daarom kostbaar, maar toch zo fragiel.

‘De Draad’ vertelt de zoektocht van een jonge, anders-valide vrouw naar haar geliefde soldaat na de wapenstilstand van 1918. Dit drama vol passie en volharding werd herwerkt tot een opera op muziek van “Carmen” van Georges Bizet.

Nieuw voor dit concert: de VIP-kaart.
Wil je graag je eigen plaats uitkiezen? De voorstelling bewonderen vanuit een persoonlijke baignoire? Of plaatsen middenvoor op het 1e balkon? Wat denk je van een programmaboekje met daarin de handtekening van de dirigent en de solisten als aandenken aan deze geweldige voorstelling? Kies dan voor een VIP-kaart.

Kun je niet naar een voorstelling komen maar wil je ons wel steunen? Koop dan een Steunkaart! Wil je wel komen maar weet je nog niet welke dag: koop een Steunkaart en wees zeker van een plaatsje. De prijs van de Steunkaart wordt verrekend bij de aankomt van een toegangsticket.

Wanneer: zaterdag 14 dec om 20u / zondag 15 dec om 15u.

De prijs: €30 (VIP) / €20 / €15 (<18 jaar)

Waar: stadsschouwburg Leuven

Stoel reservatie is helaas alleen mogelijk met een VIP-kaart en voor onze Sponsors. Meer informatie over ons Sponsor-programma staat vanaf september op de Panta Rei website. Ook kun je via het bestelformulier om meer informatie vragen.

Enthousiast geworden? Bestel je tickets hier online of benader een muzikant van Panta Rei of een koorlid van Organum.

Bestellen van tickets kan online tot en met donderdag 12 december of aan de kassa op de avond zelf (mits nog plaatsen beschikbaar).

Koop tickets