Panta Rei QuizT – 19 november 2016

OPGELET: GEWIJZIGDE LOCATIE!

Op zaterdag 19 november 2016 is het zover: de grote Panta Rei-kwis! Kom gezellig meekwissen tijdens een superleuke en spannende kwis in het paviljoen van de kleuterschool van het Heilig Hart (Heverlee). Muziekkennis is niet vereist, zin om je amuseren natuurlijk wel. Er zal eveneens een consumptieprijs uitgereikt worden aan de ploeg die het meeste consumeert. Dus breekt het angstzweet je al uit bij het lezen van het woord ‘kwis’, kom dan zeker toch een kijkje nemen, al was het maar om de felbegeerde consumptieprijs in de wacht te slepen!  Waar wacht je nog op? Schrijf je team zo snel mogelijk in via de link onderaan dit bericht.

quiz-poster

Wanneer? zaterdag 19 november 2016

Deuren? 19u30

Eerste vraag? 20u00

Waar? Paviljoen kleuterschool Heilig Hart Heverlee – Hertogstraat 167, 3001 Heverlee (gewijzigde locatie)

Kostprijs? 20 euro per team (max. 5 personen)

Inschrijven? https://goo.gl/forms/bGHGkj0ZajC4OlNF2

Uiterste inschrijfdatum? maandag 14 november 2016