voorjaarsconcert 6 mei 2017

Niet op reis geweest in de paasvakantie? Geen geld om die wereldreis te maken waar je al jarenlang van droomt? Wanhoop niet, want wij hebben de ideale oplossing voor jou! Panta Rei neemt jou binnenkort mee op een muzikale reis rond de wereld in slechts 90 minuten!

Kom op 6 mei om 20u naar het Heilig Hartinstituut in Heverlee en laat de exotische klanken van dit enthousiaste orkest jou meevoeren van Oost naar West, van Noord naar Zuid, van warm naar warmer… Achteraf kan u bekomen van deze intense trip met een fris drankje op de receptie.

U vraagt zich ondertussen af waar u tickets kan boeken voor deze reis? Geen probleem! Via deze link kan u tickets bestellen die voor u worden klaargelegd aan de kassa. Een ticket kost €9 in voorverkoop en per ticket wordt €1 gedoneerd aan Oxfam. Indirect draagt u dus ook bij aan een eerlijkere en meer menswaardige wereldhandel.

Tot dan!

Waar?  feestzaal van het Heilig Hartinstituut Heverlee (Naamsesteenweg 355, 3001 Leuven)

Wanneer? Zaterdag 6 mei om 20u, deuren om 19u30

Tickets? VVK: 9€ – kassa: 11€ (Per ticket wordt 1€ geschonken aan Oxfam). Tickets te bestellen via https://goo.gl/forms/03wNSV2GNTFDQg302

poster-a2