[update 28/11/21] UITGESTELD -Panta Rei: 25 jaar in beweging!

๐—จ๐—œ๐—ง๐—ฆ๐—ง๐—˜๐—Ÿ ๐—ก๐—”๐—”๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ
Wegens de huidige corona-omstandigheden stellen we ons jubileumconcert uit naar 2022. Een beslissing die we nemen in ieders belang, maar ook een moeilijke beslissing. Er werd de afgelopen weken immers met hart en ziel gewerkt om u een fantastische avond te bezorgen. De tickethouders zullen spoedig gecontacteerd worden via mail.

๐—ช๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ, ๐—ผ๐—บ ๐—ถ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ด๐—น๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐Ÿฎ๐Ÿฑ-๐—ท๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ด ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ ๐—ฅ๐—ฒ๐—ถ ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป!

Harmonieorkest Panta Rei Leuven vzw