Panta Rei: 25 jaar in beweging! – 4 december 2021

Ons zilveren jubileum vieren we met nieuwe muziek in een Leuvens jasje

Op 4 december 2021 viert Panta Rei haar 25ste verjaardag in de Minnepoort in Leuven met een uniek concert… ECHT heel uniek, want speciaal voor ons orkest en de oren van onze luisteraars creëerde componist Kurt Bikkembergs een gloednieuw muziekstuk, Panta R(h)ei genaamd. Een niet te missen wereldpremière!

Wanneer: zaterdag 4 december – 20u
Waar: 30CC/Minnepoort (Dirk Boutslaan 62, 3000 Leuven)
Tickets: binnenkort beschikbaar

Draag je maatje bij

De aankoop van de partituren neemt natuurlijk een grote hap uit ons momenteel niet-zo-groot budget weg. Daarom zijn we via de organisatie Growfunding gestart met het uitbouwen van een crowdfunding-project dat je toelaat om ons financieel te steunen.

Onder het motto “vele kleintjes maken een groot” kan je voor een bedrag vanaf 10 euro reeds een maat aankopen. Bovenop de beleving van een sfeervol concert met de realisatie van de unieke compositie, krijg je voor “jouw maten” een heuse “reward”. Benieuwd wat dat inhoudt? Neem dan een kijkje op deze pagina: www.growfunding.be/pantarei en investeer mee in de toekomst van Leuvense muzikanten en nieuwe harmoniemuziek.