concert Highway to Hell 27 april 2018

Panta Rei presenteert Highway to Hell, een concert in het kader van Amateurama 2018, het Leuvense amateurkunstenfestival. In Highway to Hell nemen de muzikanten van Panta Rei je mee op weg naar de diepste plekken op aarde en in het menselijk hart. Het harmonieorkest exploreert onbekende diepten en geeft expressie aan innerlijke en fysieke strijd, menselijke emoties en beproevingen via muziek. In Highway to Hell treffen de muzikanten u daar waar het moet: diep vanbinnen. Tegelijk openen ze je blik voor de kracht van de natuur. U wordt getrakteerd op muzikale pareltjes zoals o.a. Blue Horizons van Franco Cesarini, The Divine Comedy van Robert W. Smith, Ghost Train van Eric Whitacre en Danzas Del Infierno van Bart Picqueur.

Waar: Predikherenkerk Leuven (O. L. Vrouwstraat Leuven)

Wanneer: vrijdag 27 april om 20u

Tickets:  €10 // pantareietickets@gmail.com of via muzikanten van Panta Rei

Bereikbaarheid?

Te voet / Per fiets

We raden je aan om je te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer te verplaatsen. Het is gemakkelijker, gezonder, goedkoper en milieuvriendelijker.

Met de auto

De Predikherenkerk bevindt zich in de autoluwe zone van centrum Leuven. Je kan deze best bereiken via de oranje zone (Tervuursevest > Kapucijnenvoer > Minderbroedersstraat > Onze-Lieve-Vrouwstraat).

Dichtsbijzijnde parking: Vismarkt – Sint-Jacobsplein

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *