Concertreis naar Toscane: enthousiaste muzikanten gezocht (26/7-3/8)

Italië – Toscane – Montecatini …

Dit jaar de bestemming van Harmonie Panta Rei, alwaar wij mee zullen doen aan het Florence Youth Festival. Wij zullen daar zeker 3 concerten brengen, waarin wij onder andere sopraan Emilie De Voght zullen begeleiden in een aantal Italiaanse opera’s. Het is de bedoeling van deze reis om, naast het spelen van enkele concerten, ook voldoende tijd uit te rekken voor excursies en ontspanning.

Voorlopige planning

Don 26/7 19u verzamelen in Leuven voor vertrek per luxe touringcar naar Montecatini

Vrij 27/7 ’s middags aankomst hotel Universo in Montecatini  (http://www.hoteluniverso.it). ’s Avonds repetitie.

Zat 28/7 bezoek aan Siena

Zon 29/7 optioneel: ’s morgens repetitie; bezoek aan Cascia (Reggello) en ‘s avonds concert 

Ma 30/7 overdag Montecatini bezichtigen (evt. Montecatini Alto bezoeken), ’s avonds concert in Montecatini

Di 31/7 bezoek aan Firenze en ’s avonds concert 

Woe 1/8  vrije dag – optie om naar het strand te gaan, een uurtje rijden van Montecatini (bv. Bagno Margherita, Viareggio)

Do 2/8 Vertrek naar, en bezoek aan Cremona, ’s avonds concert ; rond 23u vertrek naar Leuven

Vrij 3/8 ’s middags aankomst Leuven

Kosten

De totale prijs voor deze all-in week zal ongeveer €550 pp zijn. Hier zit inbegrepen: vervoer met luxe touringcar, de verplaatsingen in Italië met de bus, 7 overnachtingen op basis van tweepersoonskamers en 8 dagen vol pension. Ga je met eigen vervoer dan zullen de kosten ongeveer €480 pp. zijn.

Deze reis staat uiteraard ook open voor jullie wederhelften, kinderen, ouders, andere geïnteresseerden. Ook voor hen gelden de prijzen van €550 / €480 en dezelfde betalingsvoorwaarden (*). Het spreekt voor zich dat we voor kinderen een aangepast tarief zullen maken.

(*) Indien de reis uiteindelijk niet zou doorgaan, verbindt Panta Rei er zich toe de al gestorte betalingen zo snel mogelijk terug te betalen. Indien je inschrijft en je uiteindelijk toch niet zou kunnen meegaan, zorg je zelf voor een vervanger. Zo niet dan ben je je betaling kwijt.

Muzikanten

Om deze reis nog leuker te maken, zijn we op zoek naar muzikanten die Panta Rei graag willen vergezellen. We kunnen alle instrumenten gebruiken, maar om de balans in het orkest te bewaren vragen we je contact op te nemen met Lisbeth Stradiot (via mail  of telefonisch: 0476 /54 26 48).

Ook voor bijkomende inlichtingen en/of vragen kun je bij haar terecht.

Muzikanten met (jong) gezin

Waarom deze week niet gebruiken als vakantieweek voor het hele gezin? Iedereen mag mee met de georganiseerde excursies, maar je mag ook bij het hotel blijven of zelf iets ondernemen. Niks moet en alles – of in ieder geval toch veel – mag!

Panta Rei verzorgt oppas voor baby’s en kinderen tijdens repetities en concerten, inclusief een animatieprogramma overdag waar nodig. Laat het weten en wij zullen zien wat we kunnen doen! Er zal de hele tijd een aantal full-time oppassers / animatoren aanwezig zijn.

Inschrijven

Heb je er, net als wij, ook zin in gekregen? Wacht dan niet langer en schrijf je nu in via onderstaande link en betaal een voorschot van €250 op het rekeningnummer van Panta Rei: BE14 7350 1797 3983 (Het resterende bedrag zal eind april overgemaakt moeten worden. Hiervoor zal je een bericht krijgen.)

Ciao! 

Werkgroep concertreis – Lisbeth, Eline en Mayra