concert Highway to Hell 27 april 2018

Panta Rei presenteert Highway to Hell, een concert in het kader van Amateurama 2018, het Leuvense amateurkunstenfestival. In Highway to Hell nemen de muzikanten van Panta Rei je mee op weg naar de diepste plekken op aarde en in het menselijk hart. Het harmonieorkest exploreert onbekende diepten en geeft expressie aan innerlijke en fysieke strijd, menselijke emoties en beproevingen via muziek. In Highway to Hell treffen de muzikanten u daar waar het moet: diep vanbinnen. Tegelijk openen ze je blik voor de kracht van de natuur. U wordt getrakteerd op muzikale pareltjes zoals o.a. Blue Horizons van Franco Cesarini, The Divine Comedy van Robert W. Smith, Ghost Train van Eric Whitacre en Devil’s Tower van Thomas Doss.

Nadien bieden we u een drankje aan in café Swartenhondt waar de privé-receptie na het concert zal plaatsvinden. Uiteraard zal deze receptie ook in teken staan van het thema “Highway to Hell”. De locatie bevindt zich op het Joris Helleputteplein 1 en is slechts 3 minuutjes wandelen vanuit de Predikherenkerk.

Waar: Predikherenkerk Leuven (O. L. Vrouwstraat Leuven)

Wanneer: vrijdag 27 april om 20u

Tickets:  €10 // pantareietickets@gmail.com of via muzikanten van Panta Rei

Receptie: café Swartenhondt (Joris Helleputteplein 1)

Bereikbaarheid?

Te voet / Per fiets

We raden je aan om je te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer te verplaatsen. Het is gemakkelijker, gezonder, goedkoper en milieuvriendelijker.

Met de auto

De Predikherenkerk bevindt zich in de autoluwe zone van centrum Leuven. Je kan deze best bereiken via de oranje zone (Tervuursevest > Kapucijnenvoer > Minderbroedersstraat > Onze-Lieve-Vrouwstraat).

Dichtsbijzijnde parking: Vismarkt – Sint-Jacobsplein