Concertreis Slovenië – zomer 2019

Dit jaar vertrekt harmonieorkest Panta Rei naar Slovenië, alwaar wij 4 concerten zullen geven in verschillende steden. Naast deze concerten zal er, zoals altijd, ook voldoende tijd zijn voor excursies en ontspanning.

Voorlopige planning

De concertreis zal plaatsvinden in de laatste week van juli / eerste week augustus, vertrek donderdag 25 of vrijdag 26 juli 2019, terugkomst een week later. We boeken een luxe touringcar – maar je mag ook altijd met eigen vervoer gaan.

We verblijven in Hotel Park in Dobrna, alwaar we ook een concert zullen geven. De andere 3 concertlocaties zijn in de buurt van Dobrna, o.a. de grotten in Postojna (!).

Naast tijd om het hotelzwembad en de omgeving te verkennen zijn er ook een aantal excursies gepland, bv. Ljubljana, Velenje, Celje, Murska, Sobota, Potors (strand), Lake Bled, Logarska Valley … Dit alles in onze eigen, comfortable touringcar met eigen chauffeur. Zoals altijd zijn deze excursies geheel vrijblijvend.

Kosten

De totale prijs voor deze all-in week zal maximaal €600 pp zijn. Hier zit inbegrepen: vervoer met luxe touringcar, de verplaatsingen naar en in Slovenië, 7 overnachtingen op basis van een meerpersoonskamer en 7 dagen vol pension. Ga je met eigen vervoer dan zullen de kosten lager zijn. Het exacte bedrag zal gepubliceerd worden zodra we dat weten, hopelijk uiterlijk april.

Deze reis staat uiteraard ook open voor jullie wederhelften, kinderen, ouders, andere geïnteresseerden. Ook voor hen gelden bovengenoemde prijzen en dezelfde betalingsvoorwaarden (*). Het spreekt voor zich dat er voor kinderen (tot 14 jaar oud) een aangepast tarief is.

(*) Indien de reis uiteindelijk niet zou doorgaan, verbindt Panta Rei er zich toe de al gestorte betalingen zo snel mogelijk terug te betalen. Indien je inschrijft en je uiteindelijk toch niet zou kunnen meegaan, zorg je zelf voor een vervanger. Zo niet dan ben je je betaling kwijt.

Muzikanten

Om deze reis nog leuker te maken, zijn we op zoek naar muzikanten die Panta Rei graag willen vergezellen. We kunnen alle instrumenten gebruiken, maar om de balans in het orkest te bewaren vragen we je contact op te nemen met Mayra (via mail  of telefonisch: 0472 / 09 24 65).

Ook voor bijkomende inlichtingen en/of vragen over de concertreis kun je bij haar terecht.

Muzikanten met (jong) gezin

Waarom deze week niet gebruiken als vakantieweek voor het hele gezin? Iedereen mag mee met de georganiseerde excursies, maar je mag ook bij het hotel blijven of zelf iets ondernemen. Niks moet en alles – of in ieder geval toch veel – mag!

Panta Rei verzorgt oppas voor baby’s en kinderen tijdens repetities en concerten, inclusief een animatieprogramma overdag waar nodig. Laat het weten en wij zullen zien wat we kunnen doen! Er zal de hele tijd een aantal full-time oppassers / animatoren aanwezig zijn. Voor vragen hierover kun je het beste contact opnemen met Lisbeth (via mail of telefonisch: 0476 / 54 26 48).

Inschrijven

Heb je er, net als wij, ook zin in gekregen? Wacht dan niet langer en schrijf je nu in via deze link en betaal een voorschot van €250 pp op het rekeningnummer van Panta Rei: BE14 7350 1797 3983 (Het resterende bedrag zal eind april overgemaakt moeten worden. Hiervoor zal je een bericht krijgen.)

Nasvidenje!

Werkgroep concertreis – Lisbeth, Mayra,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *