Slovenië (25 juli – 2 augustus 2019)

Dit jaar vertrekt harmonieorkest Panta Rei naar Slovenië, alwaar wij zullen deelnemen aan de Internationale Muziekfestivals EMARS in Dobrna en het Okarina Festival in Bled. Tevens staat er ook een concert gepland in de grotten van Postojna en één in het kasteel van Murska Sobota.

Planning

Alvorens ons vertrek zullen er een aantal repetities gehouden worden in Leuven ter voorbereiding op onze deelname aan de internationale muziekfestivals. Meer informatie hierover volgt later.

Het vertrek naar Slovenië zal plaatsvinden op donderdag 25 juli om 19u, terugkomst in Leuven is voorzien op vrijdagnamiddag 2 augustus. We boeken een touringcar – maar je mag ook altijd met eigen vervoer gaan.

We verblijven in Hotel Park in Dobrna, waar het EMARS-concert zal plaatsvinden op zaterdag 27 juli. De andere 3 concertlocaties (en data) zullen zijn:

– zondag 28 juli: Okarina Festival in BLED
– woensdag 31 juli: POSTOJNA CAVES
– donderdag 1 augustus: MURSKA SOBOTA CASTLE

Naast de repetities in Slovenië en de voorbereidingen voor de concerten is er ook tijd om de omgeving en Sloveense cultuur te verkennen terwijl er ook een aantal excursies gepland zijn, bv. Ljubljana, Velenje, Celje, … Zoals altijd zijn deze excursies geheel vrijblijvend.

Kosten

De totale prijs voor deze all-in week zal maximaal €600 pp zijn. Hier zit inbegrepen: vervoer met luxe touringcar, de verplaatsingen naar en in Slovenië, 7 overnachtingen op basis van een meerpersoonskamer en 7 dagen vol pension. Ga je met eigen vervoer dan zullen de kosten lager zijn. Het exacte bedrag zal gepubliceerd worden zodra we dat weten, hopelijk uiterlijk april.

Deze reis staat uiteraard ook open voor jullie wederhelften, kinderen, ouders, andere geïnteresseerden. Ook voor hen gelden bovengenoemde prijzen en dezelfde betalingsvoorwaarden (*). Het spreekt voor zich dat er voor kinderen (tot 14 jaar oud) een aangepast tarief is.

Vanwege het wegvallen van de provinciale subsidie dit jaar is er een wijnverkoop-fundraiser gestart. Voor Slovenië zijn wij nog op zoek naar €4000 … Meer informatie over de wijnen en cava die we aanbieden vind je hier op onze website.

(*) Indien de reis uiteindelijk niet zou doorgaan, verbindt Panta Rei er zich toe de al gestorte betalingen zo snel mogelijk terug te betalen. Indien je inschrijft en je uiteindelijk toch niet zou kunnen meegaan, zorg je zelf voor een vervanger. Zo niet dan ben je je betaling kwijt.

Muzikanten

Om deze reis nog leuker te maken, zijn we op zoek naar muzikanten die Panta Rei graag willen vergezellen. We kunnen alle instrumenten gebruiken, maar om de balans in het orkest te bewaren vragen we je contact op te nemen met Mayra (via mail  of telefonisch: 0472 / 09 24 65).

Ook voor bijkomende inlichtingen en/of vragen over de concertreis kun je bij haar terecht.

Muzikanten met (jong) gezin

Waarom deze week niet gebruiken als vakantieweek voor het hele gezin? Iedereen mag mee met de georganiseerde excursies, maar je mag ook bij het hotel blijven of zelf iets ondernemen. Niks moet en alles – of in ieder geval toch veel – mag!

Panta Rei verzorgt oppas voor baby’s en kinderen tijdens repetities en concerten, inclusief een animatieprogramma overdag waar nodig. Laat het weten en wij zullen zien wat we kunnen doen! Er zal de hele tijd een aantal full-time oppassers / animatoren aanwezig zijn. Voor vragen hierover kun je het beste contact opnemen met Lisbeth (via mail of telefonisch: 0476 / 54 26 48).

Inschrijven

Heb je er, net als wij, ook zin in gekregen? Wacht dan niet langer en schrijf je nu in via deze link en betaal een voorschot van €250 pp op het rekeningnummer van Panta Rei: BE14 7350 1797 3983 (Het resterende bedrag zal eind april overgemaakt moeten worden. Hiervoor zal je een bericht krijgen.)

Nasvidenje!

Werkgroep concertreis – Lisbeth, Mayra